Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Nieuwe Boteringestraat 66, 9712 PP GRONINGEN

050-2086043 bgg 06-24116534

Jasmijn Catering- voor al uw wensen –

image1

Hapjes/borrelplankjes/borrelbox

Lees meer

image2

Basis Buffetten Mediterraan & Noord-Afrikaans & Vega & extra mogelijkheden

Lees meer

image1

Mezze/Tapas basismenu /Fingerfood basismenu

Lees meer

Lunch buffet/ lunchpakketten 

Lees meer

image3

High Tea

Lees meer

image3

BBQ/ PAËLLA menu 

Lees meer

ZAALVERHUUR; onze LOCATIE

Lees meer

image2

Bedrijfcatering

Lees meer

image3

Studentcatering

Lees meer

Vega kerstmenu

Het vega kerstmenu 2023 vega menu {…}

LEES MEER →

Kerstmenu 2023

Ook dit jaar hebben wij weer een 4 gangen kerstmenu voor € 32,50, er hoeft geen keuze gemaakt te worden bij de gerechten u krijgt alle gerechten voor de prijs!! Zo heb je een gezellige {…}

LEES MEER →

Anne-Marieke Apner, voorzitter Stichting Obscurus

Jasmijn catering heeft twee weken lang de catering verzorgd bij onze theaterevenementen in de zomer 2018. We hadden gasten van over de hele wereld en iedereen was laaiend enthousiast over het heerlijke eten. Het is vers, het is lekker, het is uitgebreid, er is genoeg voor iedereen en het wordt gebracht met een glimlach. De laatste avond hadden we een barbeque en het was een genot om een stralende Karim en collega het eten te zien bereiden. Iedere keer als wij een evenement organiseren in het noorden van het land, dan is dit de cateraar die wij vragen. Al jaren topkwaliteit en prettig contact. Een aanrader!

Marjon Zwaga Loppersum

Ik had nog nooit van Jasmijn Catering gehoord en ben op advies van een bekende met hen in zee gegaan. Het is spannend als je een voor jou onbekende cateraar een grote opdracht vraagt te doen.
Maar we zijn na het feest laaiend enthousiast. Iedereen vond het eten heerlijk en de keuze zeer gevarieerd. We krijgen nu nog steeds complimentjes van onze gasten over het heerlijke eten.
Karim is een alleraardigste man die heel lekker koken kan. Er stond een mooi palet van mediterrane kleuren en smaken op tafel.
Ook de afspraken mbt levering en tijdstip waren helemaal naar wens.

Kortom, wil je een heerlijke mediterrane catering met een aantrekkelijke prijs, ga dan naar Jasmijn catering.

Jacqueline en Wander

Goedenavond Vera en Karim,

Hartelijk dank voor het heerlijke eten. Ook bedankt voor alle persoonlijke aandacht. Wij kregen van onze gasten veel complimenten over de presentatie, de persoonlijke benadering en het heerlijke eten. En niet te vergeten het prachtige en lekkere dessert.

Wij zijn blij dat we jullie als cateraar hebben gekozen en we zullen jullie aanbevelen! (Hier en daar is ‘Jasmijn’ zelfs al genoteerd…. ).

Nogmaals dank en met hartelijke groet,

Jacqueline en Wander.