Hieronder staan drie van onze basis buffetten, deze zijn te bestellen vanaf € 13,= p.p., het buffet wordt geleverd met rechauds voor de warme gerechten zodat deze gerechten goed op temperatuur blijven gedurende het buffet. De overige gerechten worden opgemaakt op schalen. Het wordt standaard zonder servies geleverd, het tegen meerprijs mogelijk om dit mee te leveren(bord, bestek met vies retour € 2,25 p.p.)
Bezorgen behoort zeker tot de mogelijkheden!!
Basis buffetten mogelijk vanaf € 13,= p.p.
Voor elk budget wat wils; informeer naar de mogelijkheden; neem contact op via de mail of telefoon.
Laat ons uw wensen weten dat krijgt u van ons een buffet afgestemd op uw voorkeur.
Noord-Afrikaans basisbuffet vanaf € 13,= p.p.
• Brood
• Portie gemende olijven
• Tapinade van het huis
• Fetasalade: salade van feta, komkommer, paprika, tomaat,olijven etc..
• Cous-cous met kikkererwten of rijst met groenten
• Ratouille : diverse verse groenten gestoomd met verse kruiden geserveerd
• Zoete kip met tutti frutti in kaneel saus of runderrollade in champignonsaus met herb de provence
Mediterraan basisbuffet vanaf € 13,= p.p.
• Brood
• Portie gemengde olijven
• Tapinade van het huis
• Salade verte: verschillende soorten salade met Franse kaas, croutons en walnoten
• Aardappel gratin met champignons
• Jardiniere: mix van verse groenten van het seizoen gestoomd met verse kruiden
• Malse runderrollade in een saus van champignons de Paris met tijm en rozemarijn
Vega basisbuffet vanaf € 13,= p.p.
-Brood
-Portie gemengde olijven
-Tapinades van het huis
-Keuze uit fetasalade of salade verte
-Tajine (stoofschotel) met pastinaak, zoete aardappel, tutti frutti in kaneel-honing saus(voor vegan optie geserveerd in een gember saus)
-Keuze uit aardappelgratin of couscous met kikkererwten of rijst met groenten
-Ratatouille: Diverse vers gestoomde groenten met verse kruiden geserveerd
Minimaal aantal personen voor een catering is 10 personen, minder personen kijk dan in ons afhaal menu of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Basisbuffet vanaf 10 tot 16 personen € 14,25 p.p.
Basisbuffet vanaf 17 personen tot 30 personen € 13,75 p.p.
Meer dan 30 personen € 13,= p.p.
Het is mogelijk om indien u voor 20 personen of meer besteld om het basisbuffet op te delen in bijvoorbeeld 10 personen rijst en 10 personen couscous, op basis van het half/half principe hiervoor geldt wel een toeslag bovenop het basisbuffet voor de opdeling rijst/couscous is dit bedrag € 1,25 p.p., andere opdeling half/half is mogelijk stuur uw mail met hierin het verzoek dan krijgt u van ons de offerte toegestuurd
Overige mogelijkheden:
Deze basis buffetten zijn verder uit te breiden met hapjes, overige salades, overige vlees- en vis (ook mogelijk biologisch) gerechten, gratine, diverse nagerechten, muntthee met baklava.
Ruime keus aan mogelijkheden ! Informeer hiernaar! Hieronder een aantal voorbeelden
Soepen:
• Harira zelfgemaakte linzensoep
• Chorba Algerijnse groenten/tomaten soep met koriander en lamsvlees
• Spinaziesoep
• Champignonssoep
• Vissoep
Salades:
• Fetasalade: salade van Griekse feta, komkommer, tomaat, paprika
• Mozzarellasalade: basilicum, pomodori, buffalo mozzarella
• Libanesesalade: salade van burghul met verse groenten, peterselie en munt
• Pastasalade: pasta tricolour -spinazie-naturel-pomodori met basilicum en mozzarella
• Vissalade: royale fruit de mer zoals garnalen, escargots, mosselen etc. met diverse verse groenten
• Couscoussalade met cashewnoten , rozijnen, rosewater en munt
• Salade verse combinatie van diverse salades met walnoten en croutons
• Salade Provencale: salade van gegrilde paprika, courgette, aubergine
• Linzensalade: salade van linzen, tomaat, wortel, ui
Vleesgerechten:
• Lamsschouder met tijm en rozemarijn uit de oven
• Zoete kip met tutti truth in kaneel saus
• Tajine met kip groenten en limoen
• Runderrollade in champignonsaus met herbs de Provence
• Kalfsrollade gefarceerd met pesto
Visgerechten:
• Vis gratine zalm
• Gesauteerde gamba’s
• Paella a la mediterrane
Bijgerechten:
• Rijst met groenten
• Cous-cous met kikkererwten
• Gratine met aardappels, spinazie of champignons
Desserts:
• Diverse mini desserts (tiramisu, crème karamel, kwark, bavarois, Griekse yoghurt met aardbeien .etc.)
• Schaal exotisch fruit
• Twee smaken bavarois met slagroom en fruit
• IJs buffet (alleen in het restaurant op locatie alleen als de ruimte in de diepvries dit toelaat)
• Crème Brulée
• Mini gebakjes (patisserie)
• Muntthee met gebak oriëntale (o.a. baklava, Turks fruit)
• Arabische koffie met kardamon en rosewater