Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Nieuwe Boteringestraat 66, 9712 PP GRONINGEN

050-2086043 bgg 06-24116534

Lunch

Wij hebben diverse lunches samengesteld voor iedere smaak/budget, het is mogelijk om binnen deze standaard lunches een ander product te kiezen of om de lunches uit te breiden, we denken graag met u mee, laat ons uw wensen weten.

Voor alle lunches is het mogelijk om het in buffet vorm te krijgen met of zonder service (borden, bestek, glazen etc), bezorging in overleg mogelijk  of in een lunchbag/pakket, in deze bag/pakket zit de lunch verpakt per persoon, handig om uit te delen en zo heeft ieder zijn eigen lunch  (voor de verpakking geldt een toeslag van €1,25 per persoon).

Mogelijkheid om drinken erbij te leveren om een indicatie te geven : 1 soort drank/pak of in flesjes (bijvoorbeeld melk/sap) € 1,= toeslag p.p. 

Lunch simpel € 6,95 p.p.

-2 Harde & zachte broodjes (bruin/wit gemengd), belegd met vlees- en kaassoorten, gegarneerd met frisse sla, tomaat en komkommer (2 stuks per persoon) * Bij 2 zachte broodjes per persoon € 5,25p.p.

-1 stuks handfruit 

Lunch broodjes met warme snack € 7,95

-2 Belegde broodjes met luxe vlees- en kaassoorten, gegarneerd met frisse sla, tomaat, komkommer en dressing (passende bij het type beleg)

-1 warme snack (saucijzenbroodje/kaasbroodje/broodje kroket) in overleg

Lunch vega € 8,95

-2 luxe bake off broodjes belegd met :- geitenkaas, rucola en walnoten,- oude kaas, kruidenroomkaas en gegarneerd met sla, tomaat en komkommer

-Vegetarische quiche

-Verse fruitsalade

Lunch Jasmijn (vega mogelijk) voor € 8,95 p.p.

-Meergranen triangel broodje belegd met roomkaas, gemengde sla, tomaat, kommer en kaas

-Wrap belegd met hummus, rauwkost en gegrilde kipfilet (ook mogelijk vega!) 

-Couscous salade met rosewater, rozijnen en walnoten

-Quiche puntje van gegrilde groenten

– Stuk fruit appel/peer/banaan

Lunch gezond € 9,50 p.p.

-Yoghurt met vers fruit & muesli

-Rauwkostsalade van het seizoen

-Meergranen club sandwich met vlees- of kaassoorten, gegarneerd met sla, tomaat en komkommer

-Meergranen wrap belegd met hummus en rauwkost –

Overige mogelijkheden: 

De lunches kunnen verder worden uitgebreid met bijvoorbeeld diverse andere soorten broodjes belegd, een soep toe te voegen, exotisch fruitsalade, fetasalade, pastasalade of één van onze overige salades, huisgemaakte pizza slices naar uw eigen smaak, diverse hartige taarten, verzorging van de dranken…etc..(zie hieronder nog  enkele andere voorbeelden hiervan) 

Is er iemand met glutenallergie of lactose-intolerantie of een andere allergie dit is geen probleem, mail het ons en wij zullen samen met u voor het desbetreffende product een alternatief zoeken.

Voorbeelden van de extra mogelijkheden:

– Luxere beleg soorten zalm/tonijn/makreel tegen een meerprijs verkrijgbaar bijvoorbeeld in plaats van kaas op het meergranen broodje € 0,85p.p.
– Bakje fruitsalade: gesneden vers fruit appel, peer, aardbei, kiwi, nectarine extra prijs in plaats van stuk fruit € 1,25 p.p.
– Hartig broodje van bladerdeeg gevuld met chakchouka(tomaat/paprika)€ 2,25 p.p.
– Huisgemaakte muffin met spinazie en fetakaas € 2,= p.p.
– Beker yoghurt (verse vruchten met kwark/griekse yoghurt) geleverd met aardbeien/chocolade saus met lepel € 2,= p.p.

Bovenstaande is een klein gedeelte van de mogelijkheden mocht u andere wensen hebben of heeft u liever een ander product in de basis lunchpakket dan horen wij het graag van u, wij zijn te allen tijde bereid om met u mee te denken.