BASIS BUFFET
Kortom voor elk budget wat wils; informeer naar de mogelijkheden; neem contact op via de mail of telefoon.
Laat ons uw wensen weten dat krijgt u van ons een buffet afgestemd op uw voorkeur.
Noord-Afrikaans basisbuffet voor € 10,= p.p.
• Brood
• Portie gemende olijven
• Tapinade van het huis
• Fetasalade: salade van feta, komkommer, paprika, tomaat,olijven etc..
• Cous-cous met kikkererwten of rijst met groenten
• Ratouille : diverse verse groenten gestoomd met verse kruiden geserveerd
• Zoete kip met tutti frutti in kaneel saus of runderrollade in champignonsaus met herb de provence
Mediterraans basisbuffet voor € 10,= p.p.
• Brood met olijven/ basilicum
• Portie gemengde olijven
• Tapinade van het huis
• Salade verte: verschillende soorten salade met franse kaas, croutons en walnoten
• Aardappel gratin met champignons
• Jardiniere: mix van verse groenten van het seizoen gestoomd met verse kruiden
• Malse runderrollade in een saus van champignons de paris met tijm en rozemarijn
Deze basis buffetten zijn verder uit te breiden met hapjes, overige salades, overige vlees- en vis (ook mogelijk biologisch) gerechten, gratine, diverse nagerechten, muntthee met baklawa, waterpijp.
Ruime keus aan mogelijkheden ! Informeer hiernaar! Hieronder een aantal voorbeelden
Soepen:
• Harira zelfgemaakte linzensoep
• Chorba Algerijnse groenten/tomaten soep met koriander en lamsvlees
• Spinaziesoep
• Champignonssoep
• Vissoep
Salades:
• Fetasalade: salade van Griekse feta, komkommer, tomaat, paprika
• Mozzarellasalade: basilicum, pomodori, buffalo mozzarella
• Libanesesalade: salade van burghul met verse groenten, peterselie en munt
• Pastasalade: pasta tricolour -spinazie-naturel-pomodori met basilicum en mozzarella
• Vissalade: royale fruit de mer zoals garnalen, escargots, mosselen etc. met diverse verse groenten
• Couscoussalade met cashewenoten , rozijnen, rosewater en munt
• Salade verse combinatie van diverse salades met walnoten en croutons
• Salade Provencale: salade van gegrilde paprika, courgette, aubergine
• Linzensalade: salade van linzen, tomaat, wortel, ui
Vleesgerechten:
• Lamsschouder met tijm en rozemarijn uit de oven
• Zoete kip met tutti truth in kaneel saus
• Tajine met kip groenten en limoen
• Runderrollade in champignonsaus met herb de provence
• Kalfsrollade gefarceerd met pesto
Visgerechten:
• Visgratine zalm
• Gesauteerde gamba’s
• Paella a la mediteranee
Bijgerechten:
• Rijst met groenten
• Cous-cous met kikkererwten
• Gratine met aardappels, spinazie of champignons
Desserts:
• diverse mini desserts (tiramisu, creme caramel, kwark, bavarois, griekse yoghurt met aardbeien .etc.)
• Schaal exotisch fruit
• Fontein Sabayon met exotisch fruit
• IJs buffet
• Creme Brulée
• Mini gebakjes (patiserie)
• Munthee met gebak orientale (o.a. baklava)
• Arabische koffie met kardamon en rosewater
• Waterpijp