Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Nieuwe Boteringestraat 66, 9712 PP GRONINGEN

06-24116534

Zaalverhuur/locatie

Het is mogelijk voor grote groepen een themafeest te organiseren. Het thema is Arabische stijl. Dit houdt in dat er op een locatie een “khaima” (tent zie foto) wordt opgezet en ingericht in Arabische sfeer. Alles wordt in de Arabische stijl gedaan, zo zal er verse muntthee met Arabisch gebak zijn, een hoek waar een waterpijp gerookt kan worden, bedienend personeel in traditioneel klederdracht (alles is optioneel). In de khaima wordt dan het buffet geserveerd of eventueel buiten een buffet met een grote barbecue met draaiend spit.

Als extra optie kan er uit muziek of/en een buikdanseres/show worden gekozen om het geheel compleet te maken. Wilt u niet alleen uw avond vullen maar bijvoorbeeld ook de middag of hele dag dan kunt u denken om workshops te volgen in de khaima. Om in het thema te blijven kunt u bijvoorbeeld denken aan een percussie - , buikdans- of mozaïkworkshop.

Het is mogelijk voor grote groepen een themafeest te organiseren. Het thema is Arabische stijl. Dit houdt in dat er op een locatie een “khaima” (tent zie foto) wordt opgezet en ingericht in Arabische sfeer. Alles wordt in de Arabische stijl gedaan, zo zal er verse muntthee met Arabisch gebak zijn, een hoek waar een waterpijp gerookt kan worden, bedienend personeel in traditioneel klederdracht (alles is optioneel).