Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Nieuwe Boteringestraat 66, 9712 PP GRONINGEN

050-7501394 bgg 06-24116534

Buffet

Kortom voor elk budget wat wils; informeer naar de mogelijkheden; neem contact op via de mail of telefoon.
Laat ons uw wensen weten dat krijgt u van ons een buffet afgestemd op uw voorkeur.

Noord-Afrikaans basisbuffet voor € 10,= p.p.

• Brood
• Portie gemende olijven
• Tapinade van het huis
• Fetasalade: salade van feta, komkommer, paprika, tomaat,olijven etc..
• Cous-cous met kikkererwten of rijst met groenten
• Ratouille : diverse verse groenten gestoomd met verse kruiden geserveerd
• Zoete kip met tutti frutti in kaneel saus of runderrollade in champignonsaus met herb de provence

 

Mediterraans basisbuffet voor € 10,= p.p.

• Brood met olijven/ basilicum
• Portie gemengde olijven
• Tapinade van het huis
• Salade verte: verschillende soorten salade met franse kaas, croutons en walnoten
• Aardappel gratin met champignons
• Jardiniere: mix van verse groenten van het seizoen gestoomd met verse kruiden
• Malse runderrollade in een saus van champignons de paris met tijm en rozemarijn

Deze basis buffetten zijn verder uit te breiden met hapjes, overige salades, overige vlees- en vis (ook mogelijk biologisch) gerechten, gratine, diverse nagerechten, muntthee met baklawa, waterpijp.
Ruime keus aan mogelijkheden ! Informeer hiernaar! Hieronder een aantal voorbeelden

Soepen:

• Harira zelfgemaakte linzensoep
• Chorba Algerijnse groenten/tomaten soep met koriander en lamsvlees
• Spinaziesoep
• Champignonssoep
• Vissoep

Salades:

• Fetasalade: salade van Griekse feta, komkommer, tomaat, paprika
• Mozzarellasalade: basilicum, pomodori, buffalo mozzarella
• Libanesesalade: salade van burghul met verse groenten, peterselie en munt
• Pastasalade: pasta tricolour -spinazie-naturel-pomodori met basilicum en mozzarella
• Vissalade: royale fruit de mer zoals garnalen, escargots, mosselen etc. met diverse verse groenten
• Couscoussalade met cashewenoten , rozijnen, rosewater en munt
• Salade verse combinatie van diverse salades met walnoten en croutons
• Salade Provencale: salade van gegrilde paprika, courgette, aubergine
• Linzensalade: salade van linzen, tomaat, wortel, ui

Vleesgerechten:

• Lamsschouder met tijm en rozemarijn uit de oven
• Zoete kip met tutti truth in kaneel saus
• Tajine met kip groenten en limoen
• Runderrollade in champignonsaus met herb de provence
• Kalfsrollade gefarceerd met pesto

Visgerechten:

• Visgratine zalm
• Gesauteerde gamba's
• Paella a la mediteranee

Bijgerechten:

• Rijst met groenten
• Cous-cous met kikkererwten
• Gratine met aardappels, spinazie of champignons

Desserts:

• diverse mini desserts (tiramisu, creme caramel, kwark, bavarois, griekse yoghurt met aardbeien .etc.)
• Schaal exotisch fruit
• Fontein Sabayon met exotisch fruit
• IJs buffet
• Creme Brulée
• Mini gebakjes (patiserie)
• Munthee met gebak orientale (o.a. baklava)
• Arabische koffie met kardamon en rosewater
• Waterpijp
20160518_120845 3
3
3
3